Редактор: e-mail: Колаж Россия 1 ТВ, Лайф ШотПрограмата 60 минути на телевизионния канал

...
Редактор: e-mail: Колаж Россия 1 ТВ, Лайф ШотПрограмата 60 минути на телевизионния канал
Коментари Харесай

ТВ Русия 1 показа списък с 9 неприятелски страни

Редактор: 

e-mail: 

Колаж Россия 1 ТВ, Лайф Шот

Програмата " 60 минути " на телевизионния канал " Русия 1 " сподели лист на страните, които се чака скоро да бъдат публично оповестени за вражески към Руската федерация, въз основа на указ на президента Владимир Путин.

В листата има 9 страни, три от които са заети от балтийските страни - Естония, Латвия и Литва. В допълнение към балтийските страни, Съединени американски щати, Украйна, Полша, Чехия, Англия и Грузия са оповестени за недружелюбни.

Телеграфният канал " Пул " изяснява какви фактори са били употребявани за сформиране на листата, написа sputnik-meedia.ee.

" Списъкът на недружелюбните за Русия страни съществува от дълго време и на публично равнище. Който желае да се запознае с него – да види всевъзможни поздравления на Путин към задгранични водачи за Нова година. Те се разгласяват на уеб страницата на Кремъл на всеки 31 декември, от време на време единствено леко видоизменени. И вижте - къде Путин персонално поздравява водача, пожелавайки му шанс и благополучие, и къде - хората на тази страна. И Песков изяснява доста пъти за какво се прави това ", изясняват създателите на обявата.


" Плюс това, в този момент още веднъж Съединени американски щати и Чехия, които по някаква причина се причислиха към целия лист ", се споделя още в материала.

По-рано  че един от отговорите на антируските стъпки на редица страни е указът на съветския президент Владимир Путин „ за потребление на ограничения за влияние (противодействие) при недружелюбни дейности на непознати страни “.

Държавният глава реши да ограничи на територията на Русия дипломатически задачи и консулски служби, както и представителства на държавни институции на непознати страни, които правят недружелюбни дейности по отношение на Русия и нейните жители.

Ако е належащо, рестриктивните мерки могат да бъдат сменени с цялостна възбрана.

Според постановлението броят на лицата, които се намират на територията на Руската федерация и с които могат да се подписват контракти, ще се дефинира от държавното управление на Руската федерация.

Споразуменията , подписани преди датата на влизане в мощ на този декрет с физически лица , чийто брой надвишава броя , избран от държавното управление на Руската федерация , подлежат на преустановяване “, се споделя в постановлението .

Президентът разпореди на членовете на държавното управление да дефинират листата на недружелюбните непознати страни, във връзка с които ще се ползват тези ограничения, както и броя на лицата, с които дипломатическите задачи на недружелюбните страни ще могат да подписват съглашения.

Превод „ Петел “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР